מרכיבים:

תבניות אישיות

200 גרם שמנת מתוקה

15 גרם של קורנפלור

10 גרם קקאו

150 גרם שוקולד מריר איכותי

4 ביצים

100 גרם סוכר

אבקת סוכר לקישוט

 

אופן הכנה:

לשים בסיר קטן את הקקאו , שמנת מתוקה והקורנפלור על אש קטנה .

לערבב עם מטרפה עד שזה רותח ולסגור את האש .

להוסיף את השוקולד המריר לערבב ולחכות שהכל יהיה עיסה אחת .

לאחר מכן יש להוסיף את החלמון לערבב ולהעביר לקערה גדולה .

בקערה נפרדת יש לשים את החלבון עם הסוכר ( את הסוכר יש לשים בהדרגה ) ולערבב היטב

( ניתן גם לעבוד עם המיקסר )

לאחר שיש לנו קצפת יש לאחד את הקערות ולערבב עם לקקן בעדינות .

יש להבריש עם חמאה את התבניות האישיות ולהוסיף את הבלילה לפנים

להכניס לתנור על חום של 180 מעלות .

ולאחר 15 דקות להוציא .

ניתן לאכול את התענוג הזה ברגע שהוא יוצא מהתנור לצד כדור גלידת וניל

או לחכות שיתקרר ולאכול עם רוטב פירותי ליד