בסופי שבוע שטופי שמש אין כמו טיול בחיק הטבע. כל מה שצריך זה כריך שווה שישדרג את החוויה למושלמת..

(ואם לא תצאו לטייל תמיד אפשר לעשות פיקניק על השטיח…)

מצרכים:

2 בגט לבן

20 ג' חמאה לבנה

100 ג' גבינת פיקורינו פרוסה

100 ג' גבינת עיזים

עלי בזיליקום

עגבנייה פרוסה

רוקט

10 ג' אגוז פקאן סיני מסוכר

2 כפות ריבת בצל

2 שזיפים מיובשים מגולענים – קצוצים קטן

אופן ההכנה:

לכריך פיקורינו:

פותחים את הבגט לרוחבו, מורחים בצד אחד של הלחם את החמאה ובצד השני ריבת בצל, מוסיפים את פרוסות הפיקורינו ופרוסות העגבניות. מפזרים מעל רוקט ואגוז פקאן מסוכר גרוס .

לכריך גבינת עיזים:

פותחים את הבגט לרוחבו, מורחים את גבינת העיזים, מפזרים עלי בזיליקום ואת השזיפים הקצוצים.

חותכים כל בגט לשמונה חתיכות, מי שממש בא לו לפנק – יכול לעטוף את הבגטים קודם בניייר אפיה ולקשור כל חתיכה בחוט רפיה.