מוס קפה מנדרינה | קייטרינג חלבי מונייר מוס קפה מנדרינה | קייטרינג חלבי מונייר

מוס קפה מנדרינה

מגש אירוח - מוס קפה מנדרינה

לקראת השבוע  האביבי החלטנו לפנק אתכם במתכון קליל ומתוק – מוס קפה מנדרינה. אנחנו במונייר אוהבים אותו כל כך שהיינו צריכים לנדנד לשף שלנו במהלך כל היום כדי שיסכים להסגיר את הסוד ולאפשר לנו לפרסם לכם את המתכון.

ספרו לנו איך יצא:

מצרכים

1 ליטר חלב 3%

200 ג’ סוכר

30 ג’ ג’לטין שקוף (אבקה ניתן לקנות בחנויות למוצרי בישול ואפיה)

200 ג’ שוקולד מריר איכותי

תמצית קפה (למי שיש מכונה זה הזמן לכוסית אספרסו קצר חזקה וטובה, למי שאין גם שתי כפיות גדושות של נס קפה מעורבבות עם שתי כפות מים זה יספיק..)

3 ביצים

קונפיטורת מנדרינה או תפוז איכותית (אנחנו מכינים את שלנו פה אבל ויתרנו עבורכם על השלב..)

שברי עוגיות שוקולד (עדיף אוראו – זה פשוט כל כך טעים)

 

 

 

אופן ההכנה

 

  1. משרים את הגלטין ב2/3 כוס חלב קר.
  2. בינתיים מקציפים במיקסר ביצים (חלבון וחלמון יחד) מוסיפים סוכר בזרם דק תוך כדיי הקצפה עד לקבלת קצף עמיד וחזק.
  3. מרתיחים את יתרת החלב, לאחר שהחלב רתח מוסיפים את כוס החלב הקר עם הג’לטין וממשיכים לבשל כ- 2 דקות.
  4. מורידים מהאש ומוסיפים את השוקולד ותמצית הקפה תוך כדי ערבוב עד לקבלת תערובת חלקה, אחידה ומבריקה. משטחים בתבנית רחבה ומצננים במקרר כחצי שעה.
  5. לפני הרכבת המוס מעבירים את המוס לקערה ומערבבים היטב על מנת למנוע היווצרות גושים.

להרכבת הכוסית:

מוזגים לכוסות הגשה אישיות-

שכבה ראשונה- כחצי ס”מ קונפיטורת מנדרינה

שכבה שנייה- פירורי העוגייה

שכבה שלישית- מוס שוקולד קפה

יש לכסות את הכוסות ולהכניסם להקפאה
ניתן לקשט לפני הגשה- אנחנו אוהבים לקשט את כוסיות המוס שלנו בקרמבל מוכסף אבל השף שלנו ממליץ גם על פרורי ביסקוויט טרמיסו.

תהנו וחג שמח

 
צור קשר

חייגו: 03-6326032

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם










מעוניין לקבל דיוור