בליני סלק | קייטרינג חלבי מונייר בליני סלק | קייטרינג חלבי מונייר

בליני סלק

מונייר - קייטרינג חלבי ומגשי אירוח

מרכיבים:

לבליני:

315 ג’ של סלק מבושל טחון (כשלושה סלקים בינוניים – אפשר גם סלק בוואקום)

185 ג’ קמח מנופה  (קצת פחות מכוס וחצי)

125 ג’ מסקרפונה

2 ביצים מופרדות לחלמון וחלבון

כפית מלח

מעט פלפל שחור גרוס

50 ג’ ריבת תפוחים  (בערך שתי כפות גדושות)

לטופינג:       

גביע גבינת שמנת שום שמיר

אגוזי מלך – לקישוט

חופן שמיר קצוץ

אופן ההכנה:

מתחילים עם הבליני – מערבבים היטב את כל המרכיבים למעט החלבון לעיסה חלקה. את החלבון מקציפים ומוסיפים לתערובת בתנועות קיפול.

מזלפים באמצעות שק זילוף לדסקיות קטנות (ניתן גם לשטח באמצעות כפית) ומטגנים על אש נמוכה.

מייבשים היטב על נייר סופג את שאריות השמן ומסדרים בצלחת הגשה.

מרככים את הגבינה, מכניסים לשק זילוף ומזלפים פרחים קטנים מעל הבליני. מקשטים באגוז מלך ומעט שמיר.

 
צור קשר

חייגו: 03-6326032

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם










מעוניין לקבל דיוור