קינוחי כוסות אישיים – כמה פשוט, ככה טעים

עוגות בומבסטיות – OUT. קינוחי כוסות אסתטיים – IN. הטרנד שסוחף כל Foodie בשנים האחרונות הוא מתוק מתמיד, קל ונוח, ומוגש לכם אישית. נשמע כמו הזוגיות המושלמת, אבל מדובר בקינוח.

עולם ומלואו בכוס אחת קטנה

תשכחו מכדור גלידה גלמוד וחתיכת פרי… כשאנחנו מדברים על קינוחי כוסות אישיים, אנחנו מדברים על שכבות מרשימות בשלל טעמים, צבעים ומרקמים. אנחנו מדברים על אופציה אלגנטית, אסתטית ומשובבת נפש עבור כל מי שממתין לביס הקטן והמושלם שסוגר ארוחה טובה. קינוחי כוסות אישיים מתאימים לכל אירוע – מסיבות יום הולדת, ארוחות חג, מפגשים עם חברים, ישיבות עסקיות או דייט ביתי. , כי פינגרפוד זה גם בקינוחים.

10 דקות במטבח, ויש לכם את זה

בואו לא ניתמם, ברור שגם קינוחי כוסות דורשים השקעה. אבל לא מדובר על שעות במטבח, אלא על קינוחים ברמות משתנות שחלקם לוקחים 10 דקות וחלקם מונים רשימת מרכיבים מכובדת. בשביל לעשות את החיים קלים, נבחרת המקצוענים של MUNIER בחרה עבורכם מתכון לקינוח כוסות טעים ופשוט שיעשה את העבודה ויוציא את ה״וואו״ מכל אורח שמגיע אליכם. רק לפני שנתחיל, יש לנו בקשה אחת מהלב: השקיעו בכוסות יפות ואיכותיות. לא פלסטיק. לא חד פעמי. פשוט לא. תודה מראש.

חובבי הקפה – שיגענו את השף שלנו בשביל מוס קפה מנדרינה

מתכון מיוחד עם טעמים משגעים. הכבדות של הקפה לצד הקלילות של המנדרינה הופכת אותו להפתעה נעימה שרוצים ממנה עוד ועוד. זה ללא ספק אחד המתכונים האהובים עלינו ב-MUNIER, ולהוציא אותו מהשף שלנו זו לא היתה משימה פשוטה… אז ספרו לנו איך יצא!

מה צריך?

  • 1 ליטר חלב 3%
  • 200 גרם סוכר
  • 30 גרם ג'לטין שקוף (אבקה ניתן לקנות בחנויות למוצרי בישול ואפיה)
  • 200 גרם שוקולד מריר איכותי
  • תמצית קפה (למי שיש מכונה זה הזמן לכוסית אספרסו קצר חזקה וטובה, למי שאין גם שתי כפיות גדושות של נס קפה מעורבבות עם שתי כפות מים יספיקו)
  • 3 ביצים
  • קונפיטורת מנדרינה או תפוז איכותית (אנחנו מכינים את שלנו פה אבל ויתרנו לכם על המאמץ)
  • שברי עוגיות שוקולד (עדיף אוראו – זה פשוט כל כך טעים)


איך מכינים?

  1. משרים את הג'לטין ב-⅔ כוס חלב קר.
  2. בינתיים מקציפים במיקסר ביצים (חלבון וחלמון יחד), מוסיפים סוכר בזרם דק תוך כדי הקצפה עד לקבלת קצף עמיד וחזק.
  3. מרתיחים את יתרת החלב, לאחר שהחלב רתח מוסיפים את כוס החלב הקר עם הג'לטין וממשיכים לבשל כ- 2 דקות.
  4. מורידים מהאש ומוסיפים את השוקולד ותמצית הקפה תוך כדי ערבוב עד לקבלת תערובת חלקה, אחידה ומבריקה. משטחים בתבנית רחבה ומצננים במקרר כחצי שעה.
  5. לפני הרכבת המוס מעבירים את המוס לקערה ומערבבים היטב על מנת למנוע היווצרות גושים.

איך מגישים?

  1. מוזגים לכוסות הגשה אישיות:

שכבה ראשונה – כחצי ס"מ קונפיטורת מנדרינה

שכבה שנייה – פירורי העוגיה

שכבה שלישית – מוס שוקולד קפה

  1. מכסים את הכוסות ומכניסים להקפאה
  2. ניתן לקשט לפני הגשה – המלצת השף שלנו היא קראמבל או פירורי ביסקוויט טירמיסו

זהירות – זה ממכר.

רוצים להתייעץ? התקשרו עכשיו 03-6326031

נשמח להתאים עבורכם את התפריט המושלם בהתאם לסוג האירוע ולהעדפותיכם האישיות.

הרשמה

סל קניות

סל הקניות עדיין ריק
0