מה הופך חברת קייטרינג להרבה יותר מאשר "קייטרינג"

המוקד העיקרי והפופולרי ביותר במרכז כל אירוע הוא המזנון או פינת הכיבוד.

המזונות והמשקאות באירועים הם בעלי חשיבות מכרעת להצלחת האירוע, אבל לא רק הם, ולא רק במובנים הרגילים שעליהם נהוג לחשוב בהקשר הזה. למעשה, סוד ההצלחה של קייטרינג טוב מורכב מכמה גורמים שונים, המשתלבים יחד לסיפור אחד שלם. זהו סיפורו של אירוע, שמתחיל מהרגע שבו מזמינים את המקום ואת השירות, ומסתיים ברגע שבו אחרון האורחים עוזב, שמח וטוב לב. כיצד גורמים לזה לקרות? וכיצד בוחרים בשירותי קייטרינג טובים שיעשו את העבודה ומעבר לה?

הפרטים הקטנים והמהנים

צורה מכובדת ומנומסת של התייחסות לאורחים ועידודם לשמוח וליהנות בדרכים מעודנות, היא מפתח חשוב להצלחת האירוע. על כן יש להכיר את הצוות של חברת ההסעדה. הצוות יכול להשיג תחושות של הנאה מצד האורחים בדרכים רבות ושונות, למשל, באמצעות הגשת האוכל כשהיא מלווה בסבר פנים יפות. ככל שהצוות ישכיל להתייחס לאורחים בצורה חמה ומזמינה, ולהעניק להם את התחושה שהם רצויים ומצויים בסביבה נעימה ומכילה, כך הם ייהנו יותר. עליהם לחוש שכל מה שנמצא, כל הפינוקים והשירות הטוב, נמצא שם עבורם, ובהתאם לכך גם מידת הנינוחות ושביעות הרצון של האורחים תגדל. איך יודעים שהאורחים מרוצים? השתתפותם באירוע עולה והם משוחררים יותר ותורמים יחד ליצירת אווירה שמחה ונהדרת.

אווירה מושגת על ידי עיצוב

למיקום האירוע משקל רב בהצלחת האירוע. אולם גם אם נאלצתם בלית ברירה לבחור במיקום שאינו האידיאלי ביותר עבורכם, מכל מיני שיקולים כאלה ואחרים, כמו שיקולים תקציביים, שימו לב שעיצוב מוצלח ונכון יכול להספיק על מנת ליצור את האווירה הרצויה. קחו לעצמכם את החופש לעשות שימוש בפתרונות עיצוב יצירתיים שישיגו את המטרה. ניתן להפוך אפילו את המקום הפשוט והסטנדרטי ביותר למקום חלומי לחגוג בו את האירוע שלכם.

אלמנטים נלווים: התאמת התאורה

תאורה היא חלק מהעיצוב והיא עשויה לחולל פלאות בכל הקשור לצבעוניות ולהדגשת אלמנטים עיצוביים שונים במרחב. היא מוסיפה משחקי אור וצל מעניינים, ויכולה לספק לכם שליטה מלאה על האווירה שתרצו ליצור בכל רגע.

הגשה, הגשה, הגשה

ראשונה במעלה היא צורת ההגשה בה תבחרו אשר בכוחה להכריע לכאן או לכאן, האם האירוע יהיה הצלחה מסחררת או כישלון מוחלט. על כן יש לתת על זה את הדעת, אתם יכולים להגיש את המנות הרגילות שבחרתם מבלי להיות מקוריים בבחירת התפריט, אבל אם תתייחסו לצורת ההגשה ברצינות, תעניקו לכל האירוע נופך ייחודי. נהוג היום ללמד את אנשי הצוות להתייחס גם לאסתטיקה של המנות ושל הכלים שבהם מוגשות המנות ולא רק למרכיבים. כמובן שמרכיבים איכותיים הם הבסיס הראשוני שעליו נבנה הכול, אולם גם הם עשויים להתפספס עם הגשה לא נכונה או לא מותאמת לאופי האוכל באירוע.