קוקטיילים

כל מקום עבודה שמכבד את עצמו, מכבד גם את העובדים שלו. הם הלב הפועם בתוך העסק או החברה. עם השנים מקומות העבודה השונים הפכו ליותר מאשר מקום שבו התכנסו אנשים על מנת לעבוד ולא יותר מכך. ככל שגברה ההבנה בדבר חשיבות שביעות רצון העובד, כך חלחלה גם ההכרה בדבר חשיבות ההשקעה בו והתועלת שניתן להפיק מיצירת סביבת עבודה חווייתית ותומכת.

יציאה מהשגרה

העובדים שלכם נכנסים לשגרה בכל בוקר מחדש, אבל הם צריכים לפעמים גם לצאת ממנה. זאת הפוגה הכרחית ומרעננת לכל אדם, שמאפשרת לו להתאפס ולהפיק מעצמו את המיטב בהמשך – כמו לשים נקודה בסוף משפט ולפני שמתחילים משפט חדש. השקעה ב-Happy Hour מאפשרת לעובדים שלכם להשיג את זה והופכת את התוצרת והתפוקה שלהם לגבוהה יותר.

מורל עבודה

מורל עבודה מוביל למוסר עבודה. עובד שמרגיש שמשקיעים בו וחושבים עליו הוא עובד טוב יותר. הקונספט הזה ידוע ומוכח באינספור מקומות עבודה ומחקרים שונים. כאשר אתם מארגניםHappy Hour או יום כיף מכל סוג לעובדים שלכם, הם מבינים שמתייחסים אליהם בכבוד ולא רואים בהם כוח עבודה גרידא. הם מרגישים שמשקיעים בהם ומוכנים לבוא לקראתם ולאפשר להם ליהנות מחוויה שונה, בין אם היא נערכת בין כותלי החברה ובין אם מחוצה לה.

גיבוש עובדים

כל חוויה בעלת פן חברתי עוזרת לגיבוש העובדים, ובפרט אם הצטרפו עובדים חדשים לאחרונה. כשנהנים ביחד במהלך ה-Happy Hour, קל יותר לתקשר ולהכיר באמת. גיבוש עובדים הוא אחד מהקונספטים הידועים בכל הקשור לשביעות רצון העובד והצלחת העסק או החברה, ומהווה מטרה חשובה עבור כל מנהל או בעל עסק.

חיזוק הקשר בין העובדים והמנהלים

השקעה ב-Happy Hour ויצירת חוויה מהנה ומשמעותית עוזרת גם להיכרות ולקשר בין העובדים והמנהלים. במהלכו ניתן להתנתק למשך זמן מסוים ממערכת היחסים שבשגרה ולהכיר באופן אישי יותר. קשר טוב בין מנהלים לעובדים חשוב והכרחי ליצירת הרמוניה במקום העבודה ועסק בריא ומתפקד.

מגשי אירוח ל-Happy Hour

האפי האוור ללא אוכל איכותי הוא לא האפי האוור. מונייר קייטרינג חלבי יוכל להכין עבורכם מגשי אירוח חלביים מעולים ומלאי פינגר פוד שמתאים במיוחד לאירועים חברתיים, כך שכולם יוכלו גם לאכול וגם להכיר.