חמישה טיפים לאירוח מנצח במשרד

 

1. קבעו תאריך ודאגו להזמין קולגות עם המון מצב רוח.

2. חייגו: 03-6326033, מונייר.

3. הזמינו את מגש הפירות הקיצי שלנו (מומלץ להגשה לצד סלט קינואה מפנק – מתכון מצורף בהמשך).

4. קבלו את פני השליח כשאתם כבר מוכנים לארח ותתפנקו בכמה רגעים לעצמכם בזמן שאנחנו דואגים לשאר.

5. תרגלו לחיצת יד נינוחה ו"תופתעו" מהשבחים.

 

מתכון סלט קינואה שתמיד מצליח

מה צריך ?

שתי כוסות של קינואה (מומלץ בחום של סוגת)

חצי כוס אגוזי מלך קצוצים גס (אפשר גם להחליף באגוזי קשיו גרוסים, או אפילו בוטנים).

חצי כוס חמוציות מיובשות (על זה אין מצב לוותר, בעד שום הון שבעולם! )

1 עגבנייה גדולה, קצוצה דק-דק (ולא, אל תחפפו בדקדקנות, זה ישתלם לכם)

1 קישוא, קצוץ (גם כן דק-דק)

שמן זית

מלח ופלפל לפי טעם ( כי אתם לקוחות שלנו ואנחנו כבר סומכים על הטעם שלכם !)

ועכשיו, איך מכינים את סלט את הקינואה?

  • נתחיל בלהשרות את הקינואה בסיר מים רותחים, שימו לב שהקינואה מכוסה לגמרי, במידה ולא – הוסיפו מים.

    המשיכו לבשל את הקינואה על להבה נמוכה במשך כעשר דקות עד שכל המים מתאדים והקינואה מתרככת.

    מומלץ לטעום ולהעריך את מדד הרכות בפה. לא להיבהל מהטעם המשעמם, כי זו רק ההתחלה.

    כשהקינואה עונה על הגדרת הרכות המתבקשת, מורידים את הסיר מהאש ומניחים אותו בצד.

    אל דאגה, אנחנו נשוב אליו וממש בקרוב.

  • ועכשיו לחלק הטעים והמעניין באמת:

    בוזקים מעט שמן זית במחבת ולאחר שהעניינים מתחממים, מטגנים/מערבבים את הקישוא ואת העגבנייה במשך כמה דקות.

    בשלב הבא מוסיפים לחגיגה הקולינרית גם את החמוציות, אגוזי המלך/קשיו וכמובן שסוף כל סוף גם את הקינואה.

    כל שנותר זה לתבל במלח ובפלפל לפי טעם אישי ולערבב.

  • ולמשקיענים מבנינו : להגיש את מנת השנה שלכם עם נענע קצוצה, טחינה ולימון בצד.
  • בתיאבון ורק בריאות!