מתכון לקיש בטטה בין 6-8 יח' | קייטרינג חלבי מונייר מתכון לקיש בטטה בין 6-8 יח' | קייטרינג חלבי מונייר
****

מתכון לקיש בטטה בין 6-8 יח’

מיני קיש - מגשי אירוח מונייר

מרכיבים לבצק:

תבניות אישיות של סיליקון

200 גרם קמח

100 גרם חמאה

2 קורט מלח

חצי כוס מים קרים ( 60 מ”ל )

מרכיבים למילוי :

עיסה :

200 גרם חלב

200 גרם שמנת מתוקה

2 קורט מלח

קורט פלפל

קורט מוסקט טחון

4 ביצים

ירקות למילוי :

חצי קילו בטטה

שן שום כתוש

בצל אחד

כף שמן זית

קורנית

אופן הכנה  :

בצק

יש לשים בקערה  חמאה רכה , קמח ומלח .

לערבב במיקסר בדרגה הכי נמוכה עד לבלילה אחידה. לאחר מכן יש להוסיף את המים הקרים ברגע שבלילה הופכת להיות אחידה יש לעצור את המיקסר

לחסות את הבצק בניילון נצמד ולהכניס למקרר למינימום שעה ( ניתן לעסות זאת יום לפני )

רוטב למילוי

לקחת את כל המצרכים לערבב בקערה ולשים במקרר .

ירקות למילוי

לקלף את הבטטה והבצל לחתוך לקוביות ולהוסיף את השום הכתוש והקורנית לקערה .

לערבב את הכל ולהוסיף מלח , פלפל ושמן זית .

לשים במגש ולהכניס לתנור חם על 180 מעלות כ- 15 דקות  .

לאחר שהבצק נח במקרר יש לפתוח אותו ולחתוך לעגולים ולהצמיד לדפנות התבנית

לאחר מכן למלא את התבנית בירקות ולשפוך את הרוטב למילוי למעלה .

ניתן לקשט בגרעיני דלעת , שומשום ועוד …

יש להכניס לתנור חם על 160 מעלות כ- 20-25 דקות .

בהצלחה …

 
צור קשר

חייגו: 03-6326032

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם







מעוניין לקבל דיוור