מתכון לבגט פיקורינו | קייטרינג חלבי מונייר מתכון לבגט פיקורינו | קייטרינג חלבי מונייר
****

מתכון לבגט פיקורינו עם ריבת בצל ובגט גבינת עזים

מגש אירוח - מתכון לבגט פיקורינו עם ריבת בצל ובגט גבינת עזים

בסופי שבוע שטופי שמש אין כמו טיול בחיק הטבע. כל מה שצריך זה כריך שווה שישדרג את החוויה למושלמת..

(ואם לא תצאו לטייל תמיד אפשר לעשות פיקניק על השטיח…)

מצרכים:

2 בגט לבן

20 ג’ חמאה לבנה

100 ג’ גבינת פיקורינו פרוסה

100 ג’ גבינת עיזים

עלי בזיליקום

עגבנייה פרוסה

רוקט

10 ג’ אגוז פקאן סיני מסוכר

2 כפות ריבת בצל

2 שזיפים מיובשים מגולענים – קצוצים קטן

 

אופן ההכנה:

לכריך פיקורינו:

פותחים את הבגט לרוחבו, מורחים בצד אחד של הלחם את החמאה ובצד השני ריבת בצל, מוסיפים את פרוסות הפיקורינו ופרוסות העגבניות. מפזרים מעל רוקט ואגוז פקאן מסוכר גרוס .

לכריך גבינת עיזים:

פותחים את הבגט לרוחבו, מורחים את גבינת העיזים, מפזרים עלי בזיליקום ואת השזיפים הקצוצים.

חותכים כל בגט לשמונה חתיכות, מי שממש בא לו לפנק – יכול לעטוף את הבגטים קודם בניייר אפיה ולקשור כל חתיכה בחוט רפיה.

 
צור קשר

חייגו: 03-6326032

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם







מעוניין לקבל דיוור