מתכון למרק ערמונים | קייטרינג חלבי מונייר מתכון למרק ערמונים | קייטרינג חלבי מונייר
****

מרק ערמונים

מונייר - קייטרינג חלבי ומגשי אירוח

מרכיבים

1/2 קילו ערמונים אפוי

200 גר’ תפו”א

150 גר’ גזר*

100 גר’ בצל *

50 גר’ סלרי *

3 שיני שום *

** לבשל יחד בסיר עד לריכוך

מלח+ פלפל לבן

1.5 ליטר מים

250 גר’ שמנת לבישול

20 גר’ חמאה

אופן ההכנה

להמיס חמאה בסיר

להוסיף בצל שטוגן מראש, שום, סלרי

להוסיף את הערמונים, תפו”א והגזר

מים

לבשל עד רתיחה ולהוריד לאש נמוכה. לבשל עד שכל הירקות רכים ועשויים היטב.

להסיר מהאש לטחון את המרק בעודו חם

להחזיר שוב לאש על להבה קטנה לכמה דקות

להוסיף שמנת ולתבל במלח ופלפל

לבשל עוד כדקה והמרק מוכן

J

 
צור קשר

חייגו: 03-6326032

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם







מעוניין לקבל דיוור