מי מאתנו לא אוהב מתוק?

מי מאתנו לא אוהב מתוק? הסוכר הוא החבר והאויב מספר אחד של כל אחד ואחת מאתנו. קטנים כגדולים, כולנו אוהבים ממתקים!

כשהיינו ילדים ההורים הקציבו לנו מכסה יומית של מתוק ועכשיו כמבוגרים אנחנו אלו שצריכים להציב לעצמנו את הגבולות ובמקרה הקשה יותר, להציב גם לילדים שלנו את הגבולות.
אבל כמו שכולם יודעים, גבולות נועדו כדי לשבור אותם לפעמים ואיזו סיבה מספיק טובה יש אם לא אירוע כדי לחגוג את החטא הקטן והמתוק של פריצת הגבולות?
אז כן, אירוע זה לא משהו שבשגרה, זה לא קורה כל יום ולכן זו בדיוק ההזדמנות לחגוג את האושר הצרוף שהחבר השובב שלנו, מר סוכר, אוהב להעניק לנו מיד כשאנחנו מכניסים אותו לפה.

 משדרגים אירועים

חתונות, בריתות, בר מצוות וסתם ימי הולדת או מפגשים חברתיים, כל אלו מזמנים לנו את האפשרות להכריז על מפגש כאירוע חגיגי.
תעשיית האירועים הולכת וצוברת תאוצה משנה לשנה ועמה גם הצורך לחדש ולהיות ייחודי ומקורי.
אם אתם רוצים להפוך את האירוע שלכם מעוד אירוע שמגישים בו סיגרים, סלטים, סטייק פרגית או דג ולקינוח איזו גלידה נחמדה אך משעממת, כדי שתכירו את הטרנד החדש שנכנס כשחקן אורח למסיבות – מגשי אירוח מתוקים.
מגשי אירוח מתוקים הם בדיוק הטוויסט שהמסיבה שלכם צריכה, כדי להכניס קצת צבע וטעם לאווירה. בזכות השדרוג הקטן הזה האורחים שלכם יוכלו ליהנות ממגוון עשיר של מוצרים טעימים ומתוקים, שלא לומר ממכרים, או בשמם המדויק, הסוכרים.

קינוחים שעושים נעים

קיימים הרבה סוגים של ממתקים בכל מיני צורות ובכל מיני צבעים. תוכלו לבחור מראש אילו מתוקים יככבו על הפלטה שלכם ולשלב בין פטיסרי ופרלינים איכותיים למאפים מתוקים שעושים נעים בחך ובנשמה.
קינוחים גם נראים טוב, גם טעימים וגם מרעננים את האווירה.
לכולנו נמאס מהקינוחים הבנאליים ואין ספק שהשילוב בין פרלינים ייחודיים ועוד מתוקים מפתיעים יכול לבצע מעולה את התפקיד שלשמו נועד הסוכר – להקפיץ את הדם ולרומם את האירוע.

כולנו ילדים של החיים

אם לרגע תהיתם האם פלטת מתוקים עדיפה על פלטת טוגנים או פלטת פירות או ירקות, הרשו לנו לספר לכם שהתשובה היא חד משמעית כן.
אז נכון, אולי בשביל לשמור על פוליטיקלי קורקט ובכל זאת, כדי להשביע את רעבונם של האורחים כדאי לכם להגיש גם מנות עיקריות נורמטיביות לפני המנה העיקרית האמיתית, שהיא כמובן פלטת המתוקים.
בינינו, כולנו ילדים של החיים ואם רק ניתן היה, יכול מאוד להיות שרובנו היינו מעדיפים להפוך את הפרלינים ושאר הקינוחים למנה עיקרית ואת הפסטה לקינוח.
כך או כך, עיקריות או קינוחים הם שדרוג נפלא לאירועים, שמוסיף הרבה ערך מוסף מעבר להיותם של אלו טעימים להחריד.
זה גם נראה טוב, זה גם יצירתי, זה גם ייחודי וזה בעיקר מאוד טעים ומאוד מענג.

Leave a Reply